Paralegalcursus merken- en modellenrecht

Inschrijven
naar inhoud

Paralegals

Op dinsdag 5 en 19 september 2023 wordt een tweedaagse paralegalcursus gehouden in Breda.

De Paralegalcursus is bestemd voor paralegals, juridisch assistenten en administratief medewerkers met tenminste tweejaar ervaring in de merkenpraktijk.

Het merkenrecht en de daaraan gerelateerde adviespraktijk, kent een aantal formaliteiten en processen op het gebied van onder andere depots, vernieuwingen beschikbaarheids-onderzoek en bewakingen. Dergelijke formaliteiten en processen worden veelal voorbereid en begeleid door juridische assistenten en paralegals.

Deze basiscursus is bedoeld om je inzicht te geven in de formaliteiten en processen in de merkenpraktijk, en in de wettelijke achtergrond daarvan.
In twee dagen krijg je aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, tal van tips aangereikt door ervaren docenten. Een en ander in een informele sfeer, waarbij je ervaringen kunt uitwisselen met collega’s van andere kantoren en bedrijven.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door voor 1 september 2023 het online antwoordformulier in te vullen. Aanmeldingen worden behandeld op volgordle van binnenkomst. De cursus start als er minimaal 14 deelnemers zijn. Het maximaal aantal deelnemers is 20. Daarna werken wij met een wachtlijst.

Kosten

De cursusprijs is € 590,00 excl. btw. Daarbij zijn inbegrepen: digitaal cursusmateriaal, koffie en thee, lunches en de netwerkborrel. Na deelname ontvang je deelnamecertificaat.