Modules tijdens de Beroepsopleiding

 

 

De tweejarige Beroepsopleiding Benelux Merken- en Modellengemachtigden leidt kandidaten op tot het zelfstandig uitoefenen van het beroep van Merken - en Modellengemachtigde in de Benelux. Er is veel aandacht voor praktische vaardigheden. Prominenten uit de IE-wereld doceren een compleet programma van kennis en vaardigheden.

 

Tijdens de beroepsopleiding is het voor geïnteresseerden mogelijk om een of meerdere dagdelen (ochtend of middag) van het programma als aparte module bij te wonen.

Vanzelfsprekend moet ook de Beroepsopleiding zich aanpassen in verband met de maatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. In 2020 zijn vrijwel alle bijeenkomsten online gegeven. Helaas zal er in 2021 geen nieuwe Beroepsopleiding starten. Wel is het mogelijk om lessen uit het tweede jaar bij te wonen als losse module.

 

 

Er worden per dagdeel 4 deelnemers voor een module toegelaten aan de reguliere Beroepsopleiding.

 

Het volgen van een module levert 3 punten op voor houders van het BMM keurmerk.

 

Ook een ervaren gemachtigde - zo leert de ervaring -  steekt veel op van een module om dat hij of zij zo helemaal weer up-to-date is op een of meer deelonderwerpen

 

Voor deelname aan een module gelden dezelfde voorwaarden als voor de Beroepsopleiding.

 

 

 

Reacties van deelnemers

"Het is fijn om modules uit te kunnen kiezen die goed aansluiten met mijn huidige werkzaamheden. Theorie ondersteunt praktijk!" - Maarit Hoogervorst, Harley Davidson Nordic

 

"Het is prettig om één of meerdere modules te kunnen kiezen om extra verdieping te krijgen in een bepaald onderwerp,  zonder de gehele opleiding te hoeven volgen” -  Loes Kleijwegt, NLO

 

 

Kosten en aanmelding
De kosten voor het volgen van een module bedragen € 250,00 excl. BTW per dagdeel. Na inschrijving ontvangt u een factuur. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding.

Opleidingspunten
Aan deelnemers van een of meerdere modules wordt een bewijs van deelname verstrekt. Zowel BMM gemachtigden als advocaten kunnen de deelname aan deze modules opvoeren als opleidingsuren. Per module worden voor het BMM Keurmerk 3 punten verstrekt.

Programma

 

Hieroner vindt u een overzicht van de lessen in 2021. Het betreft lessen binnen het tweede jaar van de opleiding, dat meer gericht is op het aanleren van vaardigheden dan van theorie. Indien nodig zullen de lessen in 2021 vanaf april ook worden omgezet naar online lessen.

 

 

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.