Paralegals

 

 

 

Paralegalcursus op 19 november en 3 december 2020 in Breda

 

Op donderdag 19 november en 3 december 2020 wordt een tweedaagse paralegalcursus gehouden in Golden Tulip Hotel Keyser in Breda.

 

De Paralegalcursus is bestemd voor paralegals, juridisch assistenten en administratief medewerkers met tenminste tweejaar ervaring in de merkenpraktijk.

 

Het merkenrecht en de daaraan gerelateerde adviespraktijk, kent een aantal formaliteiten en processen op het gebied van onder andere depots, vernieuwingen beschikbaarheids-onderzoek en bewakingen.

 

Dergelijke formaliteiten en processen worden veelal voorbereid en begeleid door juridische assistenten en paralegals. Deze basiscursus is bedoeld om u inzicht te geven in de formaliteiten en processen in de merkenpraktijk, alsmede de wettelijke achtergrond daarvan. In twee dagen krijgt u, aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, tal van tips aangereikt door ervaren docenten. Een en ander in een informele sfeer, waarbij u ervaringen kunt uitwisselen met collega's van andere kantoren en bedrijven.

 

Kosten

De cursusprijs is € 550,00 excl. BTW. Bij de cursusprijs zijn inbegrepen: digitaal cursusmateriaal, koffie en thee, lunches en de netwerkborrel.

 

Deelnamecertificaat
Na deelname aan het volledige programma ontvangt de cursist een certificaat van deelname.

 

Programma

Nadere informatie en een overzicht van het tweedaagse programma vindt u in de brochure.

 

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen voor 6 november 2020

 

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging, een factuur, het volledige programma en een routebeschrijving.  Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De cursus start indien zich minimaal 12 deelnemers hebben aangemeld. Het maximaal aantal deelnemers is 20. Bij overschrijding van het maximum aantal, wordt een wachtlijst ingesteld. Personen op de wachtlijst, die niet kunnen worden toegelaten, ontvangen automatisch een uitnodiging om deel te nemen aan de eerstvolgende cursus.