Welkom

op de web site van de Beneluxstichting Beroepsopleiding Merken- en Modellengemachtigden (BBMM).

 

BBMM verzorgt een Beroepsopleiding ter voorbereiding op een zelfstandige uitoefening van de beroepspraktijk van Benelux Merken- en Modellengemachtigden. Gedurende deze opleiding wordt de cursist kennis, praktische vaardigheden en beroepsattitude aangeleerd op het gebied van merken, modellen en andere intellectuele eigendomsrechten. De tweejarige opleiding wordt aangeboden in de Nederlandse en de Franse taal.

Cursisten waarderen de bijeenkomsten van de opleiding gemiddeld met een 8. Zij zijn met name positief over deskundigheid van de docenten en de aansluiting van de opleiding bij de dagelijkse praktijk.

 

De eerstvolgende Beroepsopleiding zal bij voldoende inschrijvingen in januari 2020 van start gaan. Heeft u interesse om de opleiding in de toekomst te volgen of heeft u vragen? Stuurt u dan een e-mail aan het BBMM secretariaat.

 

Voor geïnteresseerden is het mogelijk om in 2019 nog een aantal lessen van de Beroepsopleiding als losse modules te volgen. nadere informatie daarover vindt u onder Modules

 

Paralegals

Op donderdag 12 september verzorgt BBMM een Masterclass voor Paralegals in Amsterdam. Klik hier voor het programma en informatie over aanmelden.

 

 

 

© Copyright BBMM